ANTI – AGING

Na tržištu postoje  mnogobrojni tretmani  pomlađivanja i korekcije nedostataka lica. U Dentalnoj poliklinici  Kranjčević Bubica odlučili smo našim pacijentima ponuditi najbolju metodu : prirodna metoda pomlađivanja pomoću vlastitih stanica, odnosno plazmom bogatom faktorima rasta i tehnologijom PRGF® Endoret®

Dentalna poliklinika  Kranjčević Bubica je Endoret PRGF certificirani centar što znači da su doktori prošli intenzivne edukacije o tehnologiji te je znaju primjenjivati na najučinkovitiji način.

PRGF® (PlasmaRichinGrowthFactor)Endoret®(EndogeneusRegenerative Technology) je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate faktorima rasta. Bazira se na formulaciji i korištenju pacijentovih vlastitih stanica sa biološkom aktivnošću, faktorima rasta i fibrinskimbiomaterijalom za stimulaciju i ubrzanje cijeljenja i regeneracije tkiva. Raznolikost, učinkovitost, sigurnost, 100% – tnabiokompatibilnost ovog sistema otvara vrata personaliziranoj medicini koja se već primjenjuje u mnogim medicinskim i znanstvenim područjima uključujući oralnu i maksilofacijalnu kirurgiju, oralnu implantologiju, ortopediju, terapiju ulkusa, sportsku medicinu, estetsko obnavljanje površine lica, oftalmologiju i inžinjering tkiva. PRGF®-Endoret® jedna je od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima u više od 20 godina, te je  poduprta  velikim brojem internacionalnih znanstvenih studija i publikacija – više od bilo koje druge PRP procedure.

Dokazano najbolji rezultati

Jedini tretman koji ne uključuje leukocite koji uzrokuju upalu i crvenilo pa su rezultati pomlađivanja kože bolji, a nuspojave puno manje.
  BROŠURA PDF

PRGF® Endoret® tehnologija  je osmišljena zahvaljujući seriji preciznih i vrlo rigoroznih protokola tijekom svakog koraka (vađenje krvi, centrifugiranje, frakcioniranje, aktivacija i aplikacija) koja garantira prediktivnost i kvalitetu finalno dobivenog proizvoda.

  VAŠ TIM

  RADNO VRIJEME

Pon-Pet 08:00 – 19:00

023 311 520

  LOKACIJA NA KARTI

USPO
RITE
STAR
ENJE

Želite Li Se Posvetiti Sebi?